НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

20:41
Чи можлива в Росії велика політична криза

Військовий експерт оцінив, чи можлива в Росії велика політична криза

Проблема можливого наступника диктатора Путіна, вважає військовий експерт Олег Жданов, ще й близько не вирішена.

У країні-агресорі Росії назріває внутрішнє протистояння, але еліта все ще об'єднується навколо російського диктатора Володимира Путіна. Про це в інтерв'ю Главреду сказав полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов.

"Криза може статися. Коли я кажу, що Україну можуть посадити за стіл переговорів, я маю на увазі позицію Європи. Однак англосакси дотримуються іншої точки зору. США і Великобританія готові до продовження війни і налаштовані на максимальне ослаблення Росії. Їх не влаштовує хаос в РФ, але послабити її потрібно, щоб Москва стала більш поступливою і передбачуваною. Європа налаштована домовлятися тут і зараз. Невідомо, як будуть розвиватися події надалі, але зараз всі підливають масло в російське багаття. І в Росії назріває внутрішнє протистояння", - сказав він.

Не варто і забувати, вважає Жданов, що проблема можливого наступника диктатора Путіна ще й близько не вирішена.

"Хоча, я б не сказав, що будь-який телефонна розмова робить велику погоду. Еліта все ще консолідується навколо Путіна. Крім того, не забувайте, якщо народ починає говорити про переворот і повалення Путіна, виникає питання: А хто замість нього?", - підсумував він.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 61 | Додав: ADMIN | Теги: Чи можлива в Росії велика політична | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar