НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

20:50
Чого хоче домогтися РФ ядерним шантажем

Військовий експерт пояснив, чого хоче домогтися РФ ядерним шантажем

План Кремля в плані ядерного шантажу країн НАТО простий, каже Олег Жданов, І полягає в спробі залякати Північноатлантичний альянс.

Черговим етапом нагнітання ядерного шантажу намагається (поки, втім без особливого успіху) країна-агресор Росія намагається залякати країни НАТО.Про це в інтерв'ю Главреду сказав полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов.

"Ні, ці питання ніяк не пов'язані один з одним. Росія може спробувати вплинути на постачання зброї Україні від Заходу і пригрозити у відповідь наближенням до кордонів НАТО. Однак військовий потенціал Росії і НАТО не можна зіставити. Це дуже різні сили. Але постійну присутність біля кордонів Альянсу з ядерною зброєю Росія цілком може забезпечити.Залякування Північноатлантичного альянсу - програма, яку реалізує Російська Федерація. Мовляв, перестаньте допомагати Україні, інакше ми підемо війною і все тут розбомбимо.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 64 | Додав: ADMIN | Теги: Чого хоче домогтися РФ ядерним шант | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar