НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

21:30
Чому російська армія вичерпала свій потенціал

Військовий експерт пояснив, чому російська армія вичерпала свій потенціал

Російські окупанти, каже Олег Жданов, переходять до стратегічної оборони, оскільки практично повністю вичерпали свій військовий потенціал.

Згідно з ситуацією, яка склалася на фронті зараз, армія російських агресорів почала переходити в стратегічну оборону. Про це в інтерв'ю Главреду сказав полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов.

"Виходячи з обстановки на фронті, яку ми бачимо сьогодні, дійсно можна зробити висновок, що Росія переходить до стратегічної оборони. Росіяни ще будуть проводити атакувальні дії, можливо, не один місяць і не на одній ділянці фронту", ‒ сказав він.

Як вважає Жданов, російські окупанти переходять до стратегічної оборони, оскільки практично повністю вичерпали свій військовий потенціал.

"Але ніяких проривних наступів від російської армії чекати вже не доводиться, оскільки вона вже вичерпала свій військовий потенціал. Заяви про те, що завтра вони нібито отримають 1600 танків або зберуть, мовляв, 100 літаків, це все казки. Їм би завести пару сотень танків, які знімаються зі зберігання. Загалом, російські війська переходять до стратегічної оборони. Навряд чи ми побачимо в Україні їх якесь оперативне угруповання, яке здатне вирішувати хоча б оперативні, не кажучи вже про стратегічні завдання", ‒ сказав він.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 87 | Додав: ADMIN | Теги: Чому російська армія вичерпала свій | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar