НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

21:42
"Як це було за часів Єльцина"

"Як це було за часів Єльцина": США роблять основну ставку на палацовий переворот в РФ - Жданов

Однак Жданов заявив, що поки ніяких передумов до початку перевороту в РФ немає.

У Росії зараз немає людини, яка змінить на "троні" диктатора Володимира Путіна, а США ставлять ставку на палацовий переворот у Кремлі, заявив полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов.

В інтерв'ю Главреду він зазначив, що в країні-агресорі Росії зараз немає консолідуючої фігури і якогось національного лідера з таким же рейтингом, як у Путіна.

"На мій погляд, США роблять основну ставку на палацовий переворот в Росії. Вони хочуть, щоб до влади в Кремлі замість радикалів або яструбів війни, прийшли, припустимо, Ліберал-демократи. Як це було за часів правління Бориса Єльцина. Коли його клан прийшов до влади, на Заході всі плескали в долоні", - зазначив експерт.

Хто такий Олег Жданов

Олег Володимирович Жданов (30 березня 1966, Дрезден, НДР) – радянський та український військовик, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт.

З 2016 року часто пише статті в українській, російській, білоруській та іракській пресі. Відкрив власний ютуб-канал, у якому випускає відео з аналітикою бойових дій, де має понад 700 тисяч підписників та 63 млн переглядів, пише Вікіпедія.

Однак Жданов заявив, що поки ніяких передумов до початку перевороту в РФ немає.

"Вважаю, західний світ розраховує на такий сценарій. Але поки, крім окремих розмов, які особливо не впливають на ситуацію, у нас немає підстав вважати, що в Кремлі вже є якась змова, яка готова зайти в кабінет з шарфиком або табакеркою",-підсумував експерт.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 72 | Додав: ADMIN | Теги: Як це було за часів Єльцина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar