НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

21:45
Як Лукашенко може підставити Путіна з ядерною зброєю

Продасть Заходу: як Лукашенко може підставити Путіна з ядерною зброєю

Жданов пояснив, чому Путін не поспішає передавати "ядерку" Лукашенкові.

Військовий експерт Олег Жданов прокоментував заяву російського диктатора Путіна про розміщення ядерної зброї на території Білорусі.

Про це він сказав в ефірі свого youtube-каналу.

Жданов пояснив, що Путін ні в якому разі не передасть режимові Лукашенка доступ до ядерної зброї. Якщо вона і опиниться в Білорусі, то виключно під наглядом росіян. Адже Росія ні в якому разі не буде посилювати Лукашенка.

"Тому що він потім цю ядерну зброю... Він дуже хитрий хлопець. Він в черговий раз обведе Путіна навколо пальця, і Путін залишиться в дурнях. Вже 20 років він його водить по колу, як в цирку на арені. Путін все біжить і біжить, і думає, що він біжить вперед, а насправді його Лукашенко за повідок по колу веде з Союзною державою. Якщо Путін передасть йому цю ядерну зброю, то потім Лукашенко може продати Заходу цю ядерну зброю в обмін на гарантії безпеки і збереження своєї влади при мінімальних демократичних перетвореннях в Білорусі. Я не виключаю такий варіант, бачачи поведінку Лукашенка, як він викручується з найскладніших ситуацій", – припускає експерт.

Тому Жданов певен, що Путін ніколи не передасть ядерну зброю напряму Мінську.

"Він туди затягне ядерну зброю "за принципом НАТО". Базу військову нададуть. База або в довгостроковій оренді, або з передачею під юрисдикцію Росії і Росія буде її охороняти", – сказав він.

І якщо дійсно ядерна зброя опиниться у Білорусі, ця країна тепер буде включена до списку першого удару НАТО.

"Не обов'язково це може бути ядерний удар. Удар може бути і конвенціональною зброєю, тобто звичайною. Але в разі конфронтації або збройного конфлікту з НАТО, то повірте перший "Томагавк" влучить в бункер, в якому будуть лежати ядерні боєзаряди, щоб ліквідувати загрозу застосування цієї зброї по території країн-членів НАТО", – підсумував Жданов.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 79 | Додав: ADMIN | Теги: Як Лукашенко може підставити Путіна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar