НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

21:36
"Підуть в атаку на загибель"

"Підуть в атаку на загибель": у РФ не лишилося козирів, але Путін не хоче цього визнавати – Жданов

Військово-політичне керівництво РФ кидатиме російських окупантів у бій, навіть знаючи, що вони 100% загинуть.

У країни-агресорки Росії уже не залишилося жодних козирів у війні проти України. Але російське військове командування все одно кидатиме своїх солдатів у бій – навіть знаючи, що вони усі приречені на загибель.

Така тактика російської окупаційної армії – це їхня "фішка". Про це розповів полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов в інтерв’ю Главреду.

"Жодних козирів сьогодні у Росії не залишилося. Принцип росіян полягає в тому, що вони, знаючи про свою 100% загибель, все одно підуть в атаку. У цьому їхня фішка. Вони готові до самопожертви. Принаймні, так вважає політичне керівництво країни", – сказав військовий експерт.

ВІДЕО ДНЯ

При цьому російський диктатор Володимир Путін намагається "зберігати оптимізм" на тлі постійних невдач його армії на фронті і не хоче визнавати, що події розвиваються не на його користь.

"Коли ми дивимося виступи Путіна, то можемо побачити, що він, як мені здається, взагалі є оптимістом. Так звана "спеціальна військова операція" у Путіна йде за планом. У своєму останньому спілкуванні з пресою він навіть сказав, мовляв, так, наші військові стараються – щось виходить, а щось ні. Дефіцит снарядів? Я не знаю, це там Шойгу якийсь дефіцит придумав. А у Путіна все добре – війська наступають, танки їдуть, гармати стріляють", – зазначив Жданов.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 52 | Додав: ADMIN | Теги: Підуть в атаку на загибель | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar