НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

20:44
В Україні в найближчі півроку вирішиться ситуація з війною, але країну чекають нові виклики

В Україні в найближчі півроку вирішиться ситуація з війною, але країну чекають нові виклики - Жданов

30 березня 2023, 17:58

За словами військового експерта, нові виклики будуть пов'язані з політичними питаннями, адже багато країн не хочуть сваритися з Путіним.

В Україні в найближчі півроку вирішиться ситуація у військовому плані. Але в політичному плані країну чекає низка довгих і складних подій. Про це в інтерв'ю Главреду розповів полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов.

"Активна фаза бойових дій знову піде на другий план, адже війну на виснаження Росія вже не тягне, а Захід, як я розумію, особливо і не хоче її продовжувати", - сказав Жданов.

Однак він додав, що Макрон прагне дружити з Путіним, адже у Франції є економічні зв'язки з країною-агресоркою Росією.

"Франція займає 2-е місце в світі за кількістю атомних реакторів. А ви знаєте, що всі відходи атомних реакторів захоронюються в Росії? І завтра, коли потрібно буде визначити чергову партію відходів, Путін скаже: "Хрін вам". Куди поїде Франція зі своїми бочками? Нікуди. Те ж саме Голландія, вона повністю залежна від Росії з питання ядерних відходів. Росія, в свою чергу, вивозить відходи за Урал і просто викидає. У неї необжитих територій неміряно", - пояснив Жданов.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 94 | Додав: ADMIN | Теги: але країну чекають нові виклики, В Україні в найближчі півроку виріш | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar