НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

00:24
Чи піде Росія на застосування "ядерки" по НАТО

Чи піде Росія на застосування "ядерки" по НАТО: Жданов дав однозначну відповідь

У США і Європи є інформація щодо всіх місць, де Росія зберігає свою ядерну зброю.

Захід і Росія в разі війни, найімовірніше, не підуть на застосування одне проти одного ядерної зброї. Військовий експерт Олег Жданов вважає, що щодо цього між сторонами вже давно існують негласні домовленості.

В інтерв'ю Главреду Жданов зазначив, що "якби зараз почалося взаємне розмахування ядерним кийком, зрештою, це призвело б до катастрофи".

"Погрози з Москви щодо застосування ядерної зброї продиктовані тим, що Росія, як терористична держава, не може тримати всіх своїх церберів на ланцюгу та заткнути їм пащу, щоб вони не гавкали з приводу ядерного кийка. Тому іноді з'являються заяви таких діячів, як Медведєв, який, схоже, замінює Жириновського або претендує на його місце. Ось він і любить вийти і помахати ядерною дубиною", - пояснює експерт.

На думку Жданова, Захід контролює через агентурну і космічну розвідки наявність або переміщення ядерних боєзарядів з одного місця в інше.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 52 | Додав: ADMIN | Теги: Чи піде Росія на застосування ядерк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar