НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

15:20
Країна-агресор РФ тримає в Луганській області велике угруповання військ

Країна-агресор РФ тримає в Луганській області велике угруповання військ, каже Олег Жданов.

Країна-агресор РФ хоче примусити Україну до миру на умовах Москви, фактично - до капітуляції, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов.

"Росія - не та країна, яка буде що-небудь відкладати в довгий ящик. Якби у Росії сьогодні були сили і засоби, вона б повторила і Бахмут, і Авдіївку", - підкреслив він в інтерв'ю Главреду.

Експерт говорить про те, що в Кремлі не скасовували завдання із захоплення чотирьох областей України в їхніх адміністративних кордонах.

"А в Запорізькій і Херсонській областях ще ого-го-го скільки території не захоплено Російською Федерацією", - нагадав він.

Співрозмовник зазначив, що скоро вже рік, як у Луганській області стоїть 100-тисячне угруповання російських військ навпроти Куп'янська та Лиману.

"Воно кілька разів намагалося почати наступальну операцію, але не виходило. А зараз уже є інформація, що Герасимов ухвалив рішення зняти частину військ із Куп'янського напрямку для локалізації вогнищ бойових дій у Курській і Бєлгородській областях. Тому, якби у Росії була можливість, вона б наступала", - додав Жданов.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 58 | Додав: ADMIN | Теги: Країна-агресор РФ тримає в Луганськ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar