НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

21:40
Москва готується до "евакуації"

Москва готується до "евакуації": Жданов пояснив, чому в РФ говорять про тривожну валізку

Олег Жданов вважає, що Кремль намагається залякати росіян можливим ударом по території Москви.

У Москві активно публікують інструкцію по збірці тривожної валізки. Однак це не означає, що Кремль готується до наступу української армії на російську територію. Про це в інтерв'ю Главреду розповів полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов.

Експерт вважає, що Путін просто хоче залякати росіян можливими ударами. Але при цьому Кремль і не може напевно знати, чи будуть такі спроби ударів по території Москви.

"У Росії не знають, яку зброю передадуть нам західні країни і яке рішення буде прийнято – наносити офіційно удари по території Росії чи ні. Тому і з'явилися оголошення про тривожну валізку. До того ж це елемент пропаганди. Набагато легше управляти народом, який оповитий страхом. Такий народ не знає, чого боятися. Тому вони і залякують людей. Мовляв, пакуйте валізи тривожні, тому що завтра прийде злісне НАТО і постарається у вас все відняти", - говорить Олег Жданов.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 67 | Додав: ADMIN | Теги: Москва готується до евакуації | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar