НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

21:56
Росіяни хочуть залишити Україну без води: полковник назвав загрози удару по дамбі

Росіяни хочуть залишити Україну без води: полковник назвав загрози удару по дамбі

Олег Жданов наголосив, що російські окупанти мають на меті залишити Україну без води.

Військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов в інтерв'ю Главреду розповів, яка була мета масованої ракетної атаки Росії по об'єктах енергетичної інфраструктури.

Експерт наголосив, що росіяни мають на меті залишити Україну без води.

"Але епідеміологія - це другорядне завдання. Головне завдання противника пов'язане з тим, що Україна почала переводити економіку на військові рейки, почала розвивати виробництво. Навіть при збиранні дронів у гаражі на колінах потрібна електроенергія. Тому противник і гасить електроенергію. Причому робить це комплексно", - зазначив Жданов.

22 березня було завдано комбінованого удару. Полковник пояснив, що складність такого удару полягає в тому, що застосовано шахеди, які літають зі швидкістю 180 км/год, крилаті ракети, які летять, як літак, зі швидкістю 850 км/год, плюс балістика.

"І, зверніть увагу, що шахеди, крилаті ракети і балістика підлітають до цілі практично в один час, що сильно напружує нашу систему ППО щодо вибору пріоритетних цілей. Тому такий поганий результат по збиттю, особливо крилатих ракет. Адже зазвичай ми збиваємо дуже добре, високий відсоток збитих ракет", - пояснив військовий експерт.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 68 | Додав: ADMIN | Теги: Росіяни хочуть залишити Україну без | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar