НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

19:11
Розмова глухого з німим

"Розмова глухого з німим": Жданов оцінив, чим можуть закінчитися переговори з РФ

Окупанти вимагатимуть "врахувати реалії сьогоднішніх днів".

Китай зацікавлений у мирних переговорах між Росією та Україною, щоб припинити вогонь, заморозити конфлікт, скасувати санкції та оживити економіку КНР. При цьому переговори можуть тривати нескінченно. Таку думку в інтерв'ю Главреду озвучив військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Олег Жданов.

За його словами, за столом переговорів Туреччина формально підтримуватиме формулу миру Зеленського.

"І щоразу в Стамбулі запитуватимуть у Росії: ну що, ви будете виводити війська? А представники Москви дадуть відповідь: ні, ми ж це завоювали, треба врахувати реалії сьогоднішніх днів. Адже саме так весь час звучить російська риторика. Це як у фільмі Іван Васильович змінює професію: "Кемську волость вимагають, воювали, кажуть, то подай її сюди". Ось точно так само і тут. І це буде нескінченна розмова - глухого з німим, як було в Мінському форматі", - сказав Жданов.

Він нагадав, що під час Мінських переговорів переговорів першим кроком мало бути припинення вогню, за яким слідувало б відведення військ.

"Щоб не топтатися на початку, було вирішено починати з будь-якого пункту, який був готовий. Після цього припинення вогню відсунули на задній план і почали обговорювати гуманітарні питання, а далі - зміни до Конституції та статус легалізації "Л/ДНР". І тут буде те саме", - вважає Жданов.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 64 | Додав: ADMIN | Теги: Розмова глухого з німим | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar