НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

19:35
США і Китай не дадуть Росії розвалитися: експерт сказав, у чому їхня зацікавленість

США і Китай не дадуть Росії розвалитися: експерт сказав, у чому їхня зацікавленість

Вашингтон і Пекін зацікавлені у тому, щоб РФ не розвалилася, бо її розвал створить хаос на величезній території і незрозумілу ситуацію з ядерними арсеналами.

Китай бачить країну-агресорку Росію країною третього сорту і своєю колонією. При цьому Китай і США не дадуть Росії розвалитися – вони зацікавлені у тому, щоб РФ залишалася однією цілою державою. Адже розвал РФ створить хаос на величезній території та незрозумілу ситуацію з ядерними арсеналами. Таку думку висловив військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Олег Жданов в інтерв'ю Главреду.

"Ми помиляємося, коли сподіваємося, що Росія розвалиться, і цьому посприяють Китай та Америка. На жаль, це не так. Пекін і Вашингтон розглядають РФ як цілісну державу. Їм потрібна диктатура Путіна в Росії, вона влаштовує, оскільки за такого режиму є гарантія того, що на одній шостій суші не буде громадянської війни, де кожен сам за себе. Американці та китайці цього зовсім не хочуть", – зазначив Жданов.

Тому ані Китай, ані Сполучені Штати не дадуть Росії розвалитися, каже експерт. За його словами, нам допомагатимуть, щоб ми знищували військовий потенціал Росії і значно послаблювали перемовну позицію Москви.

"Але водночас докладуть максимум зусиль для збереження цілісності Росії. Адже в іншому разі вони отримають хаос на величезній території та незрозумілу ситуацію з ядерними арсеналами, коли незрозуміло, кому, скільки та які дістануться бомби та боєзаряди. КНР і США цього не треба. Їм потрібна керована Росія, чи то концтабір, чи то демократична країна. Навіть вигідніше концтабір, тому що там не буде плюралізму думок і незгодних", – сказав Жданов.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 65 | Додав: ADMIN | Теги: США і Китай не дадуть Росії розвали, у чому їхня зацікавленість | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar