НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

18:40
"США здулися, як повітряна кулька"

"США здулися, як повітряна кулька": Жданов сказав, звідки Україні чекати допомоги

Ракетні удари Росії, які відбувалися у минулі дні, підкріплять переконання європейських країн у тому, наскільки важливо допомагати Україні.

Ракетні атаки країни-агресорки Росії по Україні, що відбулися у ніч на 21 і 22 березня, лише посилять переконання Європи у тому, наскільки важливо надавати допомогу Україні.

Але підігнати європейські країни з допомогою ці атаки не зможуть з однієї простої причини – виділення і надання допомоги і так не стоїть на паузі, просто Європа не може швидше. Таку думку висловив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов в інтерв'ю Главреду.

"Цей процес не стоїть на паузі. Європа просто не може швидше, вона намагається з усіх сил. Останні ракетні атаки просто додадуть очок на нашу користь і дадуть зрозуміти європейцям, що вони на правильному шляху", – зазначив Жданов.

У той же час військовий експерт додав, що Європа зараз перебирає на себе ініціативу у наданні Україні допомоги поки допомога від США стоїть на паузі.

"А так, Європа сьогодні надривається і намагається перехопити ініціативу, тому що США здулися, як повітряна кулька", – сказав Жданов.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 68 | Додав: ADMIN | Теги: США здулися, як повітряна кулька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar