НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

15:32
В РФ розглядають два варіанти, як діяти на фронті

Є інформація про те, що військове та політичне командування росії веде дискусії щодо подальшого розгортання наступальних операцій на фронті. Серед варіантів є "жести доброї волі". Про це пише військовий експерт Олег Жданов. Українські захисники завдають збитків окупантам та нищать їх командні пункти та склади боєприпасів в тилових регіонах окупованих росією територій. За словами експерта, в липні ситуація на фронті стабілізувалась, ЗСУ тримає оборону, а росіяни намагаються штурмувати просування вони не мають. Окупаційні війська втратили потенціал для захоплення міст Луганщини. Тому, скоріш за все, російському командуванню доведеться перекидати підрозділи до Донецької області з інших напрямків та проявляти "жести доброї волі".

Експерт наголошує, що є інформація про два варіанти дій окупантів. Перший — відведення військ з правого берега Дніпра, від Херсонщини та концентрація зусиль на захопленні Донецької області, а потім вести бої на виснаження. Другий — зайняти оборонні позиції на фронтах, а наявними силами атакувати українські позиції в Донецькій області та вмовляти Захід схилити Україну до переговорів, зазначає Олег Жданов.

Як писав портал, в Білому домі відреагували на заяви конгресменки Спартц про Україну. Координатор зі стратегічних комунікацій Ради з нацбезпеки США Джон Кірбі наголосив в коментарі журналістам, що конгресменці буде надана відповідь на її звернення щодо очільника Офісу президента Андрія Єрмака та стосовно поставок озброєння для ЗСУ. Про це повідомляє Голос Америки.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 154 | Додав: ADMIN | Теги: як діяти на фронті, В РФ розглядають два варіанти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar