НОВИНИ, Олег Жданов, особистий сайт, український військовий експерт, блогер, ютуб канал, оперативна обстановка, війна в Україні, воєнна аналітика та огляди подій
 
ru uk en



ВІДСТЕЖУВАТИ

17:34
Зберуть 400 тисяч окупантів до кінця року

"Зберуть 400 тисяч окупантів до кінця року": Жданов сказав, чи може РФ скоро піти в наступ

Якщо Захід і далі затримуватиме допомогу Україні, то РФ може перегрупувати війська і підготувати нове угруповання для початку масштабнішого наступу.

Російські окупанти не здатні піти у масштабний наступ в Україні влітку цього року. Угруповання загарбників, яке сьогодні діє на окупованих територіях, не здатне на велику операцію.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов, пише ТСН.ua. За словами експерта, те, що зараз роблять на фронті загарбники, і є їхніми найбільшими можливостями.

"Якби Росія була спроможна сьогодні вести таку наступальну операцію, повірте, вони б її вели. Те, що ми спостерігаємо сьогодні на фронті, і є найбільшими можливостями російського угруповання", – сказав Жданов.

Експерт зазначає, що 400 тисяч осіб у країні-агресорці Росії зможуть мобілізувати лише до кінця року.

"Так, вони оголосили мобілізацію, сьогодні навіть лунає цифра 400 тисяч, які начебто хочуть мобілізувати. Якщо вони і зможуть відмобілізувати таку кількість війська, то до кінця року", – вважає військовий експерт.

У той же час він додав, що якщо західні партнери і далі затримуватимуть допомогу Україні, то Росія може перегрупувати війська і підготувати нове угруповання для початку масштабнішого наступу.

Посилання на джерело
Категорія: Війна в Україні | Переглядів: 60 | Додав: ADMIN | Теги: Зберуть 400 тисяч окупантів до кінц | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar